Jocs Olímpics

Més d'un centenar de persones reben el campió olímpic Joel González a l'aeroport del Prat

El campió olímpic de taekwondo en la categoria de menys de 58 quilos disfruta ja de la medalla d'or amb els familiars i amics. Molts d'ells l'han esperat a l'aeroport del Prat per donar-li la benvinguda i felicitar-lo per l'èxit de Londres. Brigitte Yagüe, mallorquina però resident a Barcelona, també ha pogut lluir la medalla de plata.

Més d'un centenar de persones han rebut Joel González en arribar a Barcelona. Entre elles hi havia veïns de Figueres, familiars, amics, companys de taekwondo i la seva nòvia. Joel, acompanyat de la mallorquina Brigitte Yagüe, plata en la categoria de 49 quilos, ha arribat amb un somriure d'orella a orella per haver aconseguit el seu objectiu. Brigitte Yagüe, mallorquina però resident a Barcelona, també ha pogut lluir la medalla de plata.

Joel González ho tenia molt clar abans de marxar a Londres: no anava als Jocs Olímpics a passar-ho bé; hi anava a guanyar la medalla d'or. I ho va aconseguir, tot i que en el primer combat va haver de suar de valent per superar el suec Uno Sanli en l'últim segon. A partir d'aquí, la seva actuació ja va ser còmoda i fins i tot a la final va batre al sud-coreà Daehoon Lee per un clar 17 a 8.  Joel González, amb només 22 anys, torna amb la primera medalla d'or per al taekwondo català i i espanyol.