Denunciats un centenar d'assistents en una festa il·legal a Viver i Serrateix
Denunciats un centenar d'assistents en una festa il·legal a Viver i Serrateix (Mossos d'Esquadra)

Més d'un centenar de persones denunciades en una festa il·legal en una masia del Berguedà

Aquest cap de setmana s'han desallotjat i denunciat centenars de persones en festes il·legals a locals i botellons al carrer a Barcelona

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat i denunciat més d'un centenar de persones que feien una festa en una masia de Viver i Serrateix, al Berguedà. Incomplien les mesures contra la Covid-19 i les restriccions de mobilitat.

Els Mossos també han detingut dues persones per tràfic de drogues en aquesta celebració il·legal.

L'actuació policial va començar a les 23.00 de la nit d'ahir dissabte i ha acabat de matinada.

 


Dissabte la policia catalana també va denunciar els 15 participants d'una festa il·legal en un apartament de Barcelona per incomplir les mesures contra la Covid-19.

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar dissabte a la nit una festa il·legal en un bar musical al districte de Ciutat Vella. Dins el local hi havia una seixantena de persones que no respectaven cap de les mesures contra la Covid-19 i incomplien restriccions com el toc de queda nocturn.

 


Els agents de la Guàrdia Urbana van identificar un total de 54 persones i van posar 58 denúncies per diverses infraccions de les mesures contra la pandèmia. També es va aixecar una acta d'inspecció al bar musical.

Reunions i botellons al carrer

En paral·lel, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha desallotjat unes 400 persones en diferents punts i locals de Barcelona per la celebració de festes i botellades il·legals, actuacions en les quals ha tramitat 80 denúncies per incompliment de les restriccions decretades per la pandèmia.

Als jardins de les Tres Xemeneies, al Paral·lel, hi havia unes 150 persones, de les quals se'n van denunciar 22 per incompliment de la normativa anti-Covid.

Un altre punt de trobada va ser el passeig del Born, on es van desallotjar un centenar de persones agrupades en diversos grups. A la plaça dels Àngels es va dissoldre una trobada amb una vuitantena de participants.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19Toc de quedaGuàrdia Urbana Mossos d'Esquadra
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut