Barcelona

Més del 70% d'inscrits de Podem Catalunya avalen anar en coalició amb CatComú el 21D

Xifra rècord de participació en la consulta de Podem: 17.379 inscrits, dels quals 12.432 hi han votat a favor i 4.876, en contra

RedaccióActualitzat

Els inscrits de Podem Catalunya avalen anar en coalició amb Catalunya en Comú a les eleccions del 21 de desembre. A la consulta interna, promoguda des de la direcció estatal de Podem, hi han participat 17.379 inscrits, el 60%, dels quals 12.432, hi han votat a favor i 4.876 en contra. Aquests resultats s'han donat a conèixer a través d'un comunicat des de Podem a l'Estat.

En aquesta nota, la formació de Pablo Iglesias recorda que davant la possibilitat plantejada per l'exlíder a Catalunya, Albano Dante Fachin, de pactar coalicions i arribar a acords amb partits independentistes es va decidir impulsar aquesta consulta. Al comunicat es diu també que la participació ha estat un rècord històric en les consultes que s'han fet als inscrits fins ara al partit a Catalunya.

Albano Dante Fachin va anunciar la seva dimissió com a secretari general de Podem Catalunya i la seva baixa com a militant a causa de les discrepàncies amb Pablo Iglesias per aquesta consulta. Aquest dimarts vuit dirigents de la direcció del partit a Catalunya han presentat la dimissió en solidaritat amb Fachin.

ARXIVAT A:
Eleccions 21DProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut