València

Més de 600 periodistes segueixen el minut a minut de l'arribada de l'Aquarius

El rebuig d'Itàlia i l'acollida per part del govern espanyol del vaixell ha aixecat un gran rebombori mediàtic

RedaccióActualitzat

L'expectació per l'arribada al port de València de les tres embarcacions que porten les 630 persones rescatades fa nou dies a alta mar al Mediterrani oriental és màxima i ha obligat a organitzar una zona per als periodistes que hi treballen.

 

 

613 periodistes treballen aquest diumenge per informar de l'arribada dels 629 immigrants. Gairebé un periodista per cada una de les persones rescatades que porten els vaixells.

 

 

La organització vol preservar la dignitat de les persones que hi arriben, evitant primers plans, i per això ha situats els fotògrafs i les càmeres de televisió a 200 metres dels vaixells.

 

 

La notícia l'estan cobrint 613 periodistes. 598 de 138 mitjans de comunicació de tot el món i 15 "freelance" s'han acreditat per informar des del moll on s'han habilitat tribunes per a les càmeres.

 

 

La delegada de TV3 a València, Pepa Ferrer, explicava aquest matí a través del seu compte de Twitter com esperava amb la resta de companys periodistes, fent cua, el trasllat al moll 2, on s'havia habilitat la zona per a premsa.

 

 

 

ARXIVAT A:
Migracions
Anar al contingut