Manifestació a Sabadell
Manifestació a Sabadell
Sabadell

La concentració per la unitat d'Espanya a Sabadell acaba amb la premsa escortada

Els manifestants han exigit l'empresonament del president Carles Puigdemont i la dimissió de l'alcalde de la localitat, Maties Serracant

RedaccióActualitzat

Unes 700 persones s'han concentrat aquest divendres a la plaça Sant Roc de Sabadell per exigir a l'alcalde de la ciutat, Maties Serracant, de Crida per Sabadell, que torni a col·locar a la façana de la casa de la vila la bandera espanyola.

 


El govern local la va retirar el passat 27 d'octubre quan el Parlament va aprovar la declaració de la República. Els manifestants han fet càntics en favor de la unitat d'Espanya i en contra de les forces sobiranistes.

També han exigit l'empresonament de Carles Puigdemont i la dimissió de l'alcalde d'aquesta ciutat.

 


Han participat en aquest acte els regidors sabadellencs de Ciutadans, del PP i un dels representants del PSC, Cristian Sánchez, així com els diputats Carlos Carrizosa, de ciutadans, i Esperanza García, del PP. La mobilització l'ha convocat Societat Civil Catalana.

La manifestació ha acabat amb la premsa sortint de la plaça amb protecció policial. Uns ultres confonen un equip de periodistes alemany amb un equip de TV3:

 

 

 


Societat Civil Catalana es desmarca de qualsevol comportament incívic:

 



 

 

 

Anar al contingut