Barcelona

Més de 2.000 estudiants comencen les proves de selectivitat de setembre

Un total de 2.026 estudiants de Catalunya s'examinaran entre dimarts i dijous de les proves de selectivitat de setembre. Les proves d'aquest dimarts són les de les assignatures obligatòries, és a dir, Català, Castellà, Literatura Catalana i Castellana, i Llengua Estrangera. Aquest any, uns 400 alumnes, és a dir, un 20% dels que faran els exàmens, es presenten per millorar nota, segons dades de la Conselleria d'Educació i Universitats. Les notes provisionals es podran consultar a partir del 19 de setembre a la web que posa a disposició la Generalitat. Les definitives es donaran als centres el dia 21.

Actualitzat

Dimecres els alumnes s'examinaran d'Història o Filosofia i després, en funció del batxillerat escollit, tindran les proves de Física i Biologia (vies 1 i 2); Geografia i Llatí (vies 3 i 4) o Dibuix artístic (via 5). 

Dijous, els alumnes de les vies 1 i 2 s'examinaran de Matemàtiques i Química; els de les vies 3 i 4 de Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials i Història de l'Art; i els de la via 5 també s'examinaran d'Història de l'Art.

Dels 2.066 estudiants matriculats a les proves, 400 es presenten per millorar nota. L'any passat, el 89% dels 24.731 estudiants van aprovar les PAAU.

Anar al contingut