Imatge de l'espectacle de la companyia Adhok a Fira Tàrrega (ACN)
Imatge de l'espectacle de la companyia Adhok a Fira Tàrrega (ACN)
Tàrrega

Més de 100.000 espectadors a l'edició d'aquest any de Fira Tàrrega

Èxit de públic i participació als més de 50 espectacles que s'han fet aquests quatre dies a la capital de l'Urgell

RedaccióActualitzat

Èxit d'assistència  a la 38a edició de Fira Tàrrega, amb més de 100.000 visitants i gairebé un ple absolut en els espectacles de pagament. L'edició d'enguany ha estat l'última dirigida per Jordi Duran, que tanca una etapa de vuit anys al capdavant d'aquest certamen.

Durant els últims quatre dies s'han pogut veure a Tàrrega més de 50 espectacles, amb un 96% d'assistència a les obres de pagament i una gran presència als actes que s'han fet al carrer.

Entre els espectacles més vistos, els de la companyia Adhok, de França, que ha presentat una trilogia sobre la infantesa, l'adolescència i la vellesa, on actors de 60 a 80 anys han convidat a reflexionar sobre la vellesa, o "Painball", de les germanes Clara i Ariadna Peya. Hi ha hagut creacions que barregen disciplines, on el ritme i el moviment tenen un paper destacat, com a l'espectacle "Block", que han aplaudit milers de persones a la plaça de les Nacions.

La polèmica ha envoltat l'obra "Prácticas de vuelo para acabar con el olvido", que no es va poder fer al cementiri per les queixes d'un grup de veïns.

Ara, Jordi Duran deixa el càrrec després de 8 anys de direcció, però creu que el relleu, que es farà al novembre, serà positiu.

"Ara arribarà un equip nou carregat de força i energia, que revisarà moltes de les decisions que hem pres aquests anys. Tot i que crec que hem treballat molt bé i que ha estat un èxit, sempre es poden fer més bé les coses."

 

Anar al contingut