La tempesta ha obligat a suspendre classes per accidents o per precaució (ACN/Norma Vidal)

Més de 120.000 alumnes sense classe, sobretot al Maresme i Girona, pel temporal Gloria

RedaccióActualitzat

El temporal Gloria ha obligat a tancar diversos centres educatius. Això ha afectat més de 120.000 alumnes, segons el Departament d'Educació de la Generalitat.

Al Maresme el tancament ha afectat uns 70.000 alumnes i a les comarques gironines en conjunt, vora 35.000.
 


També s'han suspès rutes de transport escolar a les comarques d'Osona, el Berguedà i el Moianès. La mesura afecta més de 200 alumnes. Protecció Civil actualitza a Twitter la informació sobre el transport escolar.

 

Altres afectacions pel Gloria

El temporal Gloria ha afectat les comunicacions per carreterera i ferrocarril i alguns serveis. L'estat de la xarxa viària es pot consultar minut a minut en aquest enllaç del Servei Català de Trànsit. També hi ha afectacions en el transport públic; segueix-les en directe.

L'Ajuntamet de Girona ha activat la fase emergència pel risc de desbordament del riu Onyar al seu pas per la ciutat. L'emergència és, sobretot, als carrers del Carme i del Barri Vell. S'ha activat un dispositiu policial per avisar les plantes baixes que poden quedar afectades.

Protecció Civil recomana a la gent que només s'informi de les afectacions pel Gloria a partir de fonts oficials i no faci cas de rumors no confirmats.
Com a exemple, ha mostrat un suposat missatge de la Generalitat segons el quals s'anul·laven les classes a tot Catalunya.

ARXIVAT A:
Temporal Gloria
Anar al contingut