Més baixes al Mobile: Nokia, Sony i Facebook no vindran a Barcelona

Justifiquen l'absència per la situació de la pandèmia i per prioritzar la salut dels seus treballadors i clients

RedaccióActualitzat

Tres baixes en les últimes hores per al Mobile World Congress. La companyia finlandesa Nokia, la japonesa Sony i la nord-americana Facebook han anunciat que no tindran presència física al saló, que es farà a Barcelona entre el 28 de juny i l'1 de juliol. 

L'última ha anunciar-ho ha estat Facebook, que tampoc no participarà presencialment a l'esdeveniment. La companyia nord-americana assegura que manté el mateix criteri que va seguir l'any passat a causa del coronavirus i que per això no serà a Barcelona al mes de juny. No descarta però ser-hi en format virtual.

 

Nokia, tercera empresa per metres d'exposició i Sony, setena

Nokia assegura que, després de pensar-s'ho molt, desisteix de participar-hi a conseqüència de la pandèmia. La companyia explica que vol prioritzar la salut dels seus empleats i clients tenint en compte que es tracta d'un esdeveniment internacional i que la vacunació encara està en fases poc avançades. Nokia sí que obre la porta a participar al Mobile de manera virtual.

Per la seva part, Sony Mobile també ha confirmat en un comunicat que ha pres la decisió de no participar en l'edició d'aquest any del Mobile World Congress de Barcelona.

D'aquesta manera, se sumen a Ericsson, que també ha anunciat que no serà present al congrés de tecnologia mòbil.

Les cancel·lacions es produeixen després que, dilluns, l'organització va donar a conèixer les mesures de seguretat que engegarà per la pandèmia.

Va explicar que aquest congrés es farà a finals de juny a Barcelona, després de la cancel·lació de 2020 per la pandèmia, i que esperava rebre entre 45.000 i 50.000 visitants, la meitat que en les últimes cites.

GSMA va expressar aquest dimarts el seu "respecte" a la decisió d'Ericsson de no concórrer a l'edició d'aquest any i va afirmar que és conscient que "no serà possible per a tothom participar en el MWC Barcelona 2021".

També va recordar que havia desenvolupat una plataforma d'esdeveniments virtuals líder en la indústria que garantirà que tothom pugui gaudir de l'experiència única del Mobile.

ARXIVAT A:
Mobile World Congress
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut