Spacey, durant un acte promocional de "House of Cards", l'any 2014 (Reuters)
Spacey, durant un acte promocional de "House of Cards", l'any 2014 (Reuters)

El teatre Old Vic rep 20 queixes d'assetjament contra Kevin Spacey

El teatre Old Vic de Londres, que Spacey va dirigir entre el 2004 i el 2015, afirma que té denúncies de vint homes per "conductes inadequades" de l'actor

RedaccióActualitzat

Segueixen apareixent acusacions d'abusos contra l'actor nord-americà Kevin Spacey. Aquest dijous ha estat el teatre Old Vic de Londres el que ha revelat, a través d'una nota, l'existència de nous testimonis. Es tractaria de vint homes que acusen Spacey de "conductes inadequades" quan hi van entrar en contacte, entre el 1995 i el 2013. Cap d'ells era menor quan es van produir els fets.

La informació deriva d'una investigació interna que el mateix teatre va encarregar el 31 d'octubre. Segons el teatre, es va preguntar a 14 d'aquests homes si havien denunciat els fets a la policia, però no sap si ho van fer. Spacey no s'ha pronunciat sobre aquests casos, que haurien passat quan ell era el director artístic d'aquest teatre, del 2004 al 2015. Des de la denúncia d'assetjament sexual d'Anthony Rapp, Spacey ha rebut nombroses acusacions d'assetjament i abusos sexuals.

Entre les conclusions de la investigació, el teatre assenyala que els administradors desconeixien les denúncies i que membres de la direcció no les va considerar prou serioses. També afirma que prestarà tot el seu suport als afectats durant l'època que Spacey va ser director artístic i que ja ha posat en marxa un sistema de control per evitar situacions semblants en el futur.

 

 

Anar al contingut