Artadi diu que negocia amb Forn els "serrells" per anar de número dos a Barcelona
La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, entrevistada al "Més 324"
Entrevista al "Més 324"

Artadi diu que negocia amb Forn els "serrells" per anar de número dos a Barcelona

En una entrevista al "Més 324", la consellera de Presidència admet que, tot i que Forn serà el número 1, podria no ocupar l'acta de regidor

Actualitzat

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha confirmat que podria anar de número dos a la llista de Junts per Catalunya a les eleccions municipals a Barcelona, que encapçalarà Joaquim Forn. En una entrevista al programa "Més 324", Artadi ha explicat que estan negociant els "serrells" per acabar d'ultimar la candidatura electoral:

"És cert que el conseller Forn m'ha proposat, i estem treballant amb aquesta possibilitat, d'anar de número dos de Junts per Catalunya."

La consellera de la Presidència ha justificat que encara no se sàpiga si es presentarà, al·legant que "cal acabar de tancar les coses i tancar-les bé, perquè després tot vagi al millor possible".

Els rumors sobre una sortida d'Artadi es van incrementar aquest dimarts, quan el Consell Executiu va nomenar el fins ara assessor d'Artadi a la Presidència, Joan Ramon Casals, director de l'Oficina del President de la Generalitat. El fins ara director, Josep Rius, passarà a ser director general d'Anàlisi i Prospectiva.

Artadi també ha dit que, tot i que Forn serà el número 1, podria no ocupar l'acta de regidor.

 

 

Polèmica Puigdemont-Junqueras per "generar mal rotllo"

A l'entrevista, la portaveu del govern també ha dit que no hi ha cap polèmica entre Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, i que abonar-la és una estratègia dels contraris a la independència per "generar mal rotllo":

"És la manera més senzilla que té l'unionisme de generar mal rotllo entre nosaltres."

Sobre la reacció a la sentència del judici del procés, ha dit que el govern mai s'ha plantejat avançar les eleccions abans que hi hagi sentència i que, "si hi ha d'haver eleccions després de la sentència, ha de ser per alguna cosa" i no perquè hi hagi una "baralla" dels dos socis:

"El que no pot ser és que, quan no se sap què es fa, s'opti per anar a eleccions."

Artadi no ha descartat suspendre la primera sessió de la mesa de diàleg de partits catalans sobre el procés sobiranista, prevista per aquest divendres, segons es desenvolupi el trasllat dels presos independentistes a Madrid. En qualsevol cas, ha assenyalat que, "de moment", es manté programada la reunió, a la qual està confirmada l'assistència del PSC i Catalunya en Comú.

ARXIVAT A:
Elsa ArtadiJoaquim FornEleccions municipals 26M
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut