La cancellera alemanya, Angela Merkel, en campanya.
La cancellera alemanya, Angela Merkel, en campanya. (Foto: Reuters)
Alemanya

Merkel rebutja l'adopció de nens a parelles de mateix sexe

Després de destacar que està en contra de qualsevol discriminació, la cancellera alemanya ha defensat la seva posició argumentant que cal garantir "el benestar dels menors". Merkel ha fet aquestes declaracions a la televisió pública alemanya i en resposta a les preguntes dels ciutadans, dues setmanes abans de les eleccions generals.

RedaccióActualitzat
La cancellera alemanya, Angela Merkel, no està a favor de permetre l'adopció de nens a parelles del mateix sexe. La cancellera ha fet aquestes declaracions a la televisió pública alemanya ARD i en resposta a les preguntes dels ciutadans, dues setmanes abans de les eleccions generals.

Després de destacar que està en contra de qualsevol discriminació i d'admetre que la qüestió li resulta "difícil", Merkel ha defensat la seva posició argumentant que cal garantir "el benestar dels menors". A més, ha dit, no donarà suport a l'aprovació d'una llei que obri la via cap a l'adopció. Però ha afegit que és una qüestió "controvertida", en què ella mateixa se sent "insegura".

La precarietat laboral, la crisi de l'euro, la immigració, la prostitució al país o l'espionatge a internet han estat, entre d'altres, les principals preocupacions que els ciutadans van traslladar a Merkel.
Anar al contingut