Merkel parla per primer cop dels seus tremolors i assegura que es troba bé

RedaccióActualitzat

En el marc de la cimera del G20, Angela Merkel ha parlat per primer cop dels tremolors que ha patit recentment. La cancellera alemanya ha assegurat que es troba bé de salut i s'ha mostrat convençuda que aquesta reacció desapareixerà de la mateixa manera que ha aparegut.

Merkel va tenir dijous passat una sèrie d'espasmes durant un acte oficial a Berlín. Un dies abans li va passar el mateix en una recepció al president d'Ucraïna, que llavors es va atribuir a la deshidratació.

La cancellera ha dit que entén l'interès, però que no té res per informar. 

"No he d'informar de res en particular. Em trobo bé. Estic convençuda que, de la mateixa manera que aquesta reacció va aparèixer, tornarà a desaparèixer."

Merkel n'ha parlat per primer cop per una pregunta directa d'un periodista en una roda de premsa conjunta amb el ministre de Finances alemany, Olaf Scholz.

La portaveu adjunta de l'executiu alemany, Martina Fietz, ja va haver de respondre sobre els tremolors en una roda de premsa del govern. El missatge oficial és que es troba bé de salut i capacitada per complir totes les seves obligacions.

En la cimera d'Osaka, la cancellera alemanya s'ha mostrat activa i sense rastre dels tremolors.

ARXIVAT A:
Angela MerkelAlemanya
Anar al contingut