Barcelona

Meritxell Borràs, consellera de Governació i Relacions Institucionals

Ha estat fins ara la representant de CiU a la comissió de frau fiscal del Parlament

RedaccióActualitzat

Meritxell Borràs assumeix la cartera de Governació i Relacions Institucionals. Va néixer a l'Hospitalet de Llobregat fa 51 anys. És llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i màster en Gestió Empresarial per la Universitat de Barcelona (1990). Ha fet un curs de Lideratge Polític a IESE de Madrid. És mare de dos fills.

Ha estat fins ara la representant de CiU a la comissió de frau fiscal del Parlament, i durant aquesta legislatura ha portat totes les qüestions d'ocupació i treball a la cambra catalana. La nova consellera de Governació i Relacions Institucionals és una històrica militant de Convergència Democràtica: es va afiliar al partit fa trenta-tres anys, concretament a la JNC (Joventut Nacionalista de Catalunya), i durant vint anys ha estat diputada al Parlament.

En la seva llarga trajectòria dins el partit ara d'Artur Mas, també s'ha dedicat al món local, en què ha fet de regidora a la seva ciutat natal, l'Hospitalet de Llobregat. També destaca per la seva vinculació a diverses entitats culturals del seu municipi, com l'Ateneu de Cultura Popular. 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut