Mercè Conesa i Salvador Esteve, els noms que més sonen per presidir la Diputació de Barcelona (Foto: ACN)
Mercè Conesa i Salvador Esteve, els noms que més sonen per presidir la Diputació de Barcelona (Foto: ACN)
Sant Cugat

Mercè Conesa substitueix Lluís Recoder a l'alcaldia de Sant Cugat

Lluís Recoder ha renunciat a l'alcaldia de Sant Cugat en un ple extraordinari que s'ha cel·lebrat aquest dimarts al vespre. Recoder, que aquest dimecres prendrà possessió del càrrec de conseller de Territori i Sostenibilitat, ha agraït els suports rebuts durant els seus tres mandats i ha dit que se'n va tranquil. Després de la renúncia de Recoder, Mercè Conesa ha estat investida alcaldessa d'un municipi en què CiU compta amb majoria absoluta amb 14 regidors.

Actualitzat
Feia onze anys que Recoder, un alcalde premiat dues vegades amb el premi Transparència Internacional, era al capdavant del consistori i al setembre passat va anunciar que no optaria a la reelecció. L'actual tinent d'alcalde de Sant Cugat, Mercè Conesa, va ser escollida pel seu partit com la successora, i el mateix Recoder ho ha confirmat a través del Twitter.

Dirigint-se a Conesa, la que serà la primera alcaldessa de Sant Cugat, li ha dit que està convençut que "farà una bona feina" i també ha aprofitat fer un viatge al passat. Parlant del dia en què va ser elegit, ha afirmat: "Vaig arribar preocupat, me'n vaig molt tranquil."
Anar al contingut