Futbol

Mercat de fitxatges per a la temporada 2017-18 (26 de juny-2 de juliol)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018

RedaccióActualitzat

02/07/17

El FC Barcelona truca a la porta de Bonucci: Segons el dirari italià "Tuttosport", el club blaugrana ha fet uns primers contactes amb la Juventus per temptejar la possibilitat de fitxar el defensa 'bianconero' tot i que no seria una operació senzilla tenint en compte que Bonucci té contracte vigent fins el 2021.

30/06/17

La Juventus prepara 22 milions per Danilo: el diari italià "Tuttosport" assegura que el Madrid espera una oferta propera als 25 milions d'euros per recuperar la inversió feta amb el brasiler (32 milions), i la Juventus aviat en llançaria una de 22 milions per intentar convèncer el club blanc. El lateral ja hauria arribat a un principi d'acord amb el conjunt italià per quatre temporades.

L'Atlètic i el PSG es barallen per Fabinho: segons "L'Équipe", el PSG s'ha llançat ara sobre el migcampista brasiler. Els parisencs voldrien Fabinho per les pròximes 4 o 5 temporades. L'Atlètic de Madrid, però, fa temps que va començar els contactes amb el jugador del Mònaco.

El Liverpool anirà per Naby Keita: tot i que el Leipzig no té intenció de desprendre's d'una de les revelacions de la Bundeslliga, el "Mirror" afirma que el Liverpool està disposat a fer una gran oferta per Keita. El migcampista de la República de Guinea està valorat en uns 80 milions d'euros, però els anglesos volen establir converses amb els alemanys per saber quin seria el preu definitiu.

Alexis ja sap on jugarà la temporada vinent: durant una roda de premsa amb Xile a la Copa Confederacions, el davanter de l'Arsenal va assegurar que ara mateix està "centrat" en aquest torneig, però va reconèixer que el seu destí "és clar" dins del seu cap, encara que de moment no el farà públic.

El Bournemouth anuncia el fitxatge rècord de Nathan Aké: el jove central holandès (22 anys) és la incorporació més cara de la història del Bournemouth, amb un preu de 23 milions d'euros. Aké era propietat del Chelsea i havia jugat com a cedit al Bournemouth, que ara se'l quedarà de manera definitiva. El central se suma a les incorporacions de Begovic i Defoe.

 

 

29/06/2017

El City, número 1 a la llista si Alexis deixa l'Arsenal: el "Mirror" apunta que l'equip entrenat per Pep Guardiola encapçalaria la llista de candidats a fitxar Alexis Sánchez, en cas que el xilè abandoni l'Arsenal. El club de Manchester faria una oferta de 57 milions d'euros. El Bayern, en canvi, ja s'hauria oblidat del davanter per l'elevat cost de l'operació.

Courtois rebutja una nova oferta de renovació del Chelsea: el porter belga estaria donant allargues al seu club en una nova oferta de renovació. Thibaut Courtois acaba el seu contracte amb el Chelsea el 2019, i segons el "Marca", de moment creu que no hi ha pressa per firmar.  La intenció de Courtois seria esperar els moviments del mercat abans de fer el pas. El PSG, el Reial Madrid i el Manchester United ja estan atents a la seva situació.

L'Arsenal vol Lemar costi el que costi: "L'Équipe" publica que l'Arsenal vol fitxar el jugador del Mònaco a qualsevol preu. Els pròxims dies seran decisius per al futur del francès, que tot i el gran interès de l'Arsenal també ha despertat l'interès de molts altres equips europeus.

El Nàpols vol pescar a la Lliga Santander: "La Gazzetta Dello Sport" assegura que el club italià farà un esprint per fitxar Álex Berenguer (Osasuna) i Gerónimo Rulli (Reial Societat). El primer, que també sona com a reforç de l'Athletic Club, té una clàusula que pujarà de 9 a 12 milions d'euros dissabte vinent. Pel que fa al porter argentí, el Nàpols el voldria com a substitut de Pepe Reina.

Van Persie podria tornar a la Premier League: l'holandès és un vell conegut de la lliga anglesa, i ara el Crystal Palace vol forçar el seu retorn, segons el "Daily Mirror". L'exjugador de l'Arsenal i el Manchester United seria un objectiu del nou entrenador del Crystal Palace, el també holandès Frank De Boer. El davanter, de 33 anys, ha marcat 14 gols en 34 partits l'última temporada, al Fenerbahçe.

 

28/06/2017

Roque Mesa, possible venda rècord del Las Palmas: el mitjà "Sky Sports Italia" avança que el Swansea farà una oferta al club canari de 13 milions d'euros per emportar-se Roque Mesa a la Premier League. El migcampista de la UD Las Palmas també podria rebre una oferta de la Roma, encara que de moment el club no n'ha rebut cap de formal.

Totti té una oferta del Japó: després de 25 temporades a la Roma, Francesco Totti va posar punt final a la seva etapa al club de la capital italiana. Ara podria seguir jugant al Japó, segons l'agència France Presse. El portaveu del Tokyo Verdy, equip entrenat per Miguel Ángel Lotina, ha explicat que estan valorant amb els seus patrocinadors "com aconseguir els diners per poder fitxar Totti, que hi està interessat".

Aubameyang, nou objectiu dels milions xinesos:  l'"SportBild" torna a associar Aubameyang amb la Superlliga xinesa.  En aquesta ocasió, el davanter gabonès rebria un salari anual de 30 milions i el Borussia de Dortmund, 80.

Martial tanca els rumors amb un tuit: els últims dies s'estava parlant molt d'un possible canvi d'equip per part del francès Anthony Martial. Els rumors apuntaven a un traspàs del jugador del Manchester United cap a l'Arsenal, però ell mateix ha publicat que "els rumors són falsos" a Twitter.

 

 

27/06/2017

Ibrahimovic, el nou Vieri? El rotatiu italià "Tuttosport" apunta la possibilitat que Zlatan Ibrahimovic fitxi per l'Atlètic de Madrid. Segons aquest mitjà, Simeone creu que el suec podria repetir l'impacte que va tenir Christian Vieri al club matalasser l'any 1997. A més, Ibrahimovic es recupera d'una lesió greu al genoll i s'entrenaria amb l'Atlètic per agafar forma fins al gener, quan ja podria ser inscrit de forma oficial.

Ousmane Dembele podria estar negociant amb el City: l'extrem, vinculat al Barça durant aquest estiu, estaria a Manchester negociant la seva incorporació al City de Pep Guardiola, segons "le10sport". El PSG també ha mostrat molt interès pel jugador francès.

Jesús Navas, cada vegada més a prop de tornar al Sevilla: després de 4 temporades a Anglaterra, sembla que l'extrem ja no entra als plans del Manchester City. El diari "Estadio Deportivo" assegura que el Sevilla ha deixat l'operació molt encarrilada, amb una fitxa de 2,8 milions d'euros per al jugador que s'aproxima bastant al que ja cobra al City.

El Milan segueix agitant el mercat: els noms que sonen ara són els de Lucas Biglia i Hakan Calhanoglu. Segons "La Gazzetta dello Sport", el migcampista de la Lazio vol canviar d'equip i s'espera que es resolgui la seva situació en poc temps. Pel que fa al turc, el periodista Gianluca di Marzio assegura que l'operació es podria tancar per uns 20 milions d'euros.

 

26/06/2017

El United vol Harry Kane, però el Tottenham no el vendrà: el davanter anglès, de 23 anys, ha fet una gran temporada i ara el Manchester United s'hi ha fixat per assegurar-se gols durant els pròxims anys. El Tottenham, però, no vol traspassar-lo i no ho farà llevat que rebi una oferta de rècord, pròxima als 225 milions d'euros, segons explica l"Independent".

Tello, possible retorn a la Lliga: l'extrem, que encara té un any de contracte amb el Barça, estaria molt a prop del Betis, segons el diari "Estadio Deportivo". El club andalús ja tindria força avançades les negociacions amb el Barça, però Tello encara està allunyat del Betis perquè té propostes interessants del València, el Zenit i la Fiorentina.

Vermaelen podria quedar-se a Itàlia: després de la cessió a la Roma, Vermaelen podria continuar al Calcio gràcies al Torino. El periodista de "Sky Sport" Gianluca Di Marzio publica a la seva pàgina web que l'operació és complicada per l'elevada fitxa del central belga, i que, per tant, la fórmula utilitzada seria una cessió. Vermaelen podria coincidir amb Sirigu, que també estaria negociant amb el club torinès.

Nainggolan, amb una forta oferta de la Premier League: el Manchester United, que porta temps observant el migcampista belga, hauria presentat una oferta de 150.000 euros setmanals al jugador per emportar-se'l a Anglaterra, explica "Il Tempo".  En una entrevista que li va fer el seu company a la Roma, Wojciech Szczesny, Nainggolan va declarar que "pot ser cert o pot ser fals" i que "ja veurem què passa aquest estiu. De moment, me'n vaig de vacances i després ja en parlarem."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut