Usuàries d'una residència de Camprodon (ACN / Lourdes Casademont)

Menys restriccions a les residències: hi podran anar 3 familiars i no caldrà antígens

RedaccióActualitzat

Canvis en el règim de visites a les residències de gent gran. El govern ha decidit relaxar-hi algunes restriccions perquè la incidència de casos de Covid ha millorat.

Així, a partir d'ara, els familiars que hi vulguin entrar de visita o per recollir un familiar ja no caldrà que es facin un test d'antígens. A més, el nombre màxim de persones autoritzades per entrar-hi serà de tres, en lloc de dues, sempre amb mascareta quirúrgica.

Es mantenen els passejos i les sortides, tant les curtes de menys de tres dies, com les més llargues. I es recomana que en tots els casos es facin amb una mateixa bombolla familiar.

Després de sortides de menys de tres setmanes, ja no caldrà fer cap prova diagnòstica a la tornada, però hi haurà una vigilància exhaustiva del resident, segons ha informat el Departament de Drets Socials.

Les restriccions a les residències estan en vigor des del 19 de juliol, tot i que fa un parell de setmanes ja hi va haver un primer relaxament de restriccions i es van permetre els passejos i sortides de menys de 3 dies.

 

ARXIVAT A:
Residències gent gran Covid-19Coronavirus Vacunes
Anar al contingut