"Menu degustació", imparable

"Menú degustació", la comèdia coral i plena d'humor de Roger Gual, ha entrat entre les sis seleccionades en la categoria de millor pel·lícula per a cinema als Taste Awards.

Per primera vegada, s'escull una pel·lícula en català als Taste Awards, que són els millors de la indústria de l'entreteniment (Lifestyle Entertainment Industry) als EUA. Els Taste Awards es lliuren en un xou televisat que premien els millors programes de cuina, moda i estils de vida produïts per a pel·lícules de cinema, programes de televisió, internet o ràdio.
 
Aquests premis anuals compten amb l'aparició de famosos, productors i executius de cadenes i plataformes de comunicació tan importants als Estats Units com The Food Network, The Style Network, Bravo, The Cooking Channel, Discovery Lifetime, PBS, NBC, ABC, Youtube, Sony Pictures, Hulu, The Travel Channel, E! Entertaiment Television.
 
 Els guanyadors de la 5a edició de l'Annual Taste Awards seran preanunciats el 3 de desembre a San Francisco i la cerimònia es farà el 16 de gener a Hollywood, en un esdeveniment amb catifa vermella a l'emblemàtic Kodak Theatre, on es fan els Oscars anualment. Els nominats tenen l'opció del "Vot del Públic" durant el mes de novembre, vots que seran decisius per guanyar aquest prestigiós guardó.
  
"Menú degustació" ja s'ha estrenat a Espanya, Corea, Rússia, Hongria, els Estats Units i Nova Zelanda, amb un gran èxit, i s'ha estrenat  a Taiwan.
 
Actors de renom internacional interpreten alguns dels personatges del llargmetratge, com ara Fionnulla Flannagan, guanyadora d'un Emmy; Stephen Rea, nominat a l'Oscar a millor actor pel seu paper a "Joc de llàgrimes" el 1992; Timothy Gibbs, nominat als Emmy, i Togo Igawa. Aquest repartiment es completa amb actors de casa nostra, com en Jan Cornet, la Clàudia Bassols, la Vicenta N'Dongo, l'Andrew Tarbet, la Marta Torné, l'Ivan Morales, el Santi Millán i el Marc Rodríguez, entre d'altres. 

"Menú degustació" és una coproducció de ZENTROPA, Televisió de Catalunya i la irlandesa Subotica, amb el suport d'Eurimages, l'ICEC, l'ICAA, CDA i del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava.

Web per a votar: http://www.tastyawards.com
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut