El portaveu del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo (EFE)
El portaveu del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo (EFE)

Méndez de Vigo a Puigdemont: "Està clar que no vol dialogar"

El portaveu del govern espanyol diu que "quan algú no ve als llocs és perquè no vol parlar, dialogar ni atendre els requeriments"

Actualitzat

El portaveu del govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, ha assegurat que no l'ha sorprès que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no acudeixi al Senat per defensar les seves al·legacions contra l'aplicació de l'article 155 a Catalunya. Per Méndez de Vigo, aquesta decisió demostra que el govern català "no vol dialogar":

"A mi no em sorprèn que no vingui, està clar que no vol dialogar."

En unes declaracions fetes als passadissos del Congrés dels Diputats, el portaveu de l'executiu ha argumentat que "quan algú no ve als llocs és perquè no vol parlar, dialogar ni atendre els requeriments", i ha destacat que aquesta és l'actitud que s'ha "vist des del principi" en el president de la Generalitat. El ministre d'Educació i Cultura ha recordat que, en la Conferència de Presidents del mes de gener, Puigdemont "va deixar la cadira de Catalunya buida".

Méndez de Vigo també ha recordat que el mes de maig es va convidar Puigdemont al Congrés perquè expliqués el seu "projecte de referèndum" i "si volia modificar l'article 2 de la Constitució" i "tampoc va venir".

ARXIVAT A:
Article 155Procés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut