Motociclisme

Melandri guanya el Gran Premi de França per davant de Capirossi i Pedrosa, i Rossi es retira

L'italià Marco Melandri ha estat el guanyador del Gran Premi de França en Moto GP, disputat al circuit de Le Mans, en imposar-se a Loris Capirossi i al català Dani Pedrosa, que tot i que ha liderat la prova en alguns instants ha tingut problemes amb els pneumàtics i s'ha hagut de conformar amb la tercera posició. Rossi s'ha tornat a retirar. En 250 cc, el japonès Yuki Takahashi ha estrenat el seu palmarès per davant del seu company d'equip Andrea Dovizioso. Barberà ha estat setè i Héctor Lorenzo ha caigut quan era quart. En la categoria més petita, Álvaro Bautista (Aprilia) ha lliurat la victòria al suís Thomas Luthi per una avaria mecànica.

Actualitzat

Després d'haver liderat en alguns moments la cursa, Dani Pedrosa ha hagut de conformar-se amb la tercera posició. El català s'ha beneficiat de l'abandonament de Valentino Rossi, però no ha pogut aguantar l'embranzida dels italians Marco Melandri, guanyador de la prova, i Loris Capirossi, que ha acabat segon.

En els 250 cc, cap de setmana per oblidar per a Jorge Lorenzo. El mallorquí va caure divendres, va caure dissabte i ha tornat a caure el dia de la cursa. Lorenzo ha tornat a ser víctima del seu ímpetu i s'ha tocat amb Locatelli quan anava quart, després de protagonitzar una gran remuntada. El guanyador no s'ha decidit fins a l'ultim moment, i ha estat el japonès d'Honda Yuki Takahashi, que ha aprofitat una errada del seu company d'equip Andrea Dovizioso. El podi l'ha completat un altre japonès, Shuei Aoyama.

La cursa de 125 ha estat molt moguda. Feia poc que havia plogut i mols pilots han anat per terra; caiguda múltiple just al començament. Una mica més tard, l'home de la "pole", Mattia Pasini, també ha abandonat, i Lukas Pesek ho ha fet unes voltes després. Semblava que Álvaro Bautista tenia la tercera victòria de l'any a la butxaca, però en l'última volta ha tingut un problema mecànic que l'ha deixat sense opcions. Sortosament per a ell, la moto no se li ha parat i ha pogut creuar la meta en quarta posició, fet que li permet continuar al capdavant del Mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut