Fórmula 1

McLaren continua amb problemes i Brawn GP millora el temps d'Alonso

Falten 12 dies perquè comenci la temporada 2009 de Fórmula 1, a Melbourne. L'escuderia Renault acaba avui la pretemporada amb l'última sessió d'entrenaments al Circuit de Jerez. De fet, Alonso ja va tancar ahir la seva preparació amb una bona actuació i avui és el seu company d'equip qui roda amb l'R29. Piquet no està marcant els bons temps de l'asturià, però està rodant per davant de Hamilton. I és que McLaren continua tenint seriosos problemes per començar la temporada en condicions. Brawn GP, amb Button al volant, continua sent la sorpresa i avui ha batut el millor temps que ahir va marcar Alonso.

Actualitzat
Fernando Alonso es feia ahir la foto de família amb l'equip que l'ha acompanyat durant aquesta pretemporada. A la majoria d'aquests mecànics no els veurà durant el Mundial, ja que les escuderies tenen un equip de proves i un altre per als Grans Premis. Cares somrients després d'haver marcat el millor temps de la pretemporada a Jerez, simulant una volta de qualificació perfecta. Però l'honor del més ràpid li ha durat poc.

Aquest matí, primer Rosberg, de Williams, i després Button, de Brawn GP, han rebaixat el crono de l'asturià. Bona mostra que el Mundial que arrenca la setmana que ve es presenta amb més incògnites que mai, molt obert. Fer apostes del que passarà a Melbourne és complicadíssim, i més encara pronosticar l'actuació dels McLaren.

Els campions semblen perduts i les seves provatures aerodinàmiques buscant la fórmula perfecta són constants. L'aposta segura, però, és que Piquet estarà sistemàticament per sota d'Alonso. L'R29 és un cotxe molt diferent en mans d'un o de l'altre. Aquest matí era l'últim.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut