Atletisme

Mayte Martínez passa a semifinals dels 800 metres mentre Casado queda definitivament fora dels 1.500

Mayte Martínez ha estat tercera en la segona sèrie dels 800 metres i s'ha classificat brillantment per a les semifinals de la prova als Mundials de Berlín. L'atleta de Valladolid ha protagonitzat un molt bon esprint i ha acabat només per darrere de la russa Maria Savinova i la britànica Jemma Simpson. Aquest diumenge, a més, s'ha conegut definitivament l'eliminació d'Arturo Casado dels 1.500 després que el jurat d'apel·lació ha readmès l'australià Jeffrey Riseley per una maniobra per la qual en un principi l'havien desqualificat.

Actualitzat
La mateixa Mayte Martínez ha admès que el seu esprint ha estat molt i molt bo i ha mostrat el seu desig de repetir un final igual per aconseguir estar entre les millors en la lluita per les medalles. De moment, la de Valladolid s'ha classificat per a les semifinals en ser tercera de la segona sèrie i accedeix a la carrera següent de manera directa.

Tot i enfrontar-se a tres rivals que aquest any han baixat dels dos minuts, l'espanyola s'ha situat tercera i ha defensat de manera brillant la posició en un esprint molt convincent. La decepció de la prova ha estat l'eliminació de Janet Jepkosgei, actual campiona dels 800 metres. La keniana ha caigut quan liderava la seva sèrie i ha perdut totes les opcions de classificar-se.

Casado, fora

Finalment, el jurat d'apel·lació ha admès la reclamació de l'australià Jeffrey Riseley, que en un principi havia estat desqualificat per haver corregut uns metres fora de la pista en la seva sèrie, i ha recuperat la cinquena plaça. Això ha motivat que Arturo Casado hagi tornat a la sisena posició i que, per tant, hagi quedat exclòs de les semifinals dels 1.500 metres.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut