Barça

Maxwell passarà la revisió mèdica aquest divendres abans de ser presentat com a nou jugador del Barça

El Barça presentarà aquest divendres al vespre Maxwell. El club espera que el lateral brasiler arribi a Barcelona cap al migdia i després passi la revisió mèdica. Més tard, cap a dos quarts de vuit, Maxwell serà presentat a la Sala París i després farà els primers tocs vestit de blaugrana al Miniestadi, ja que al Camp Nou estan canviant la gespa. Després del frustrat fitxatge de Filipe Luis, el València haurà d'afluixar si no vol espatllar el somni de Villa, que no és altre que jugar al Barça.

Actualitzat
Està previst que Maxwell arribi a l'aeroport del Prat aquest divendres al migdia, procedent de Los Angeles, on l'Inter de Milà, el seu actual equip, està fent la gira de pretemporada. Tan bon punt arribi a Barcelona, el brasiler es dirigirà a les oficines del club, on els mitjans gràfics podran captar imatges del defensa brasiler davant la bandera i l'escut que presideix la porta principal de l'entitat.

El sisè defensa brasiler en la història culer

Al llarg del dia, el jugador, que es convertirà en el sisè defensa brasiler de la història del club, passarà el reconeixement mèdic habitual a l'Hospital de Barcelona i al centre Mèdic del FC Barcelona, al Camp Nou. Una vegada superades les proves, Maxwell signarà el nou contracte i serà presentat a la Sala París, un espai habitual en aquest tipus d'actes.

Estrena al Miniestadi

Posteriorment, el nou jugador del Barça es vestirà de blaugrana i es dirigirà al Miniestadi per fer-se les primeres fotografies amb la nova equipació i dirigir-se als aficionats. Maxwell, que complirà 28 anys el mes que ve, juga de lateral esquerre i arriba procedent de l'Inter de Milà, que percebrà pel traspàs del defensa 4,5 milions d'euros més 0,5 milions més en concepte de variables.

Lendoiro i el "cas Filipe"


Diuen que Lendoiro és un mestre de la negociació. Que quan parla s'apuja el pa. Però, a vegades, el tret li pot sortir per la culata.  Lendoiro ha estirat tant la corda amb el Barça en el "cas Filipe" que el jugador ha acabat plorant. Aquest divendres ja se'l veia més tranquil, tot i que continua sent el centre de l'atenció.

El Barça reactiva l'interés per Chygrynskiy

Una delegació del club, encapçalada per Joan Laporta i Txiki Begiristain, ha viatjat a Ucraïna per presentar una nova oferta pel central del Shakhtar Donetsk. De moment, però, el club ucraïnès no ha acceptat l'oferta perquè no vol vendre el defensa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut