Pla mitjà del vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, atenent els mitjans de comunicació, el 16 de juny del 2019. (Horitzontal)
Pla mitjà del vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, atenent els mitjans de comunicació, el 16 de juny del 2019. (Horitzontal)

Mauri demana al nou govern de Colau que Barcelona estigui "compromesa amb els presos polítics"

Actualitzat

ACN Santa Perpètua de Mogoda.-El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, demana que Barcelona "segueixi sent la capital dels drets i llibertats i que lluiti contra la repressió". "Volem una Barcelona compromesa amb els presos polítics i la seva llibertat", ha afegit Mauri preguntat sobre la investidura d'Ada Colau aquest dissabte, després d'un pacte amb el PSC i amb tres vots de Barcelona pel Canvi - Cs, plataforma encapçalada per Manuel Valls, exprimer ministre francès. "Ens preocupa que algú com Manuel Valls, amb la seva trajectòria racista, pugui condicionar les polítiques de la capital del nostre país", ha advertit Mauri, en una atenció als mitjans de comunicació al festival 'Cultura contra la repressió', a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental).

En el ple d'investidura i en la posterior recepció al Palau de la Generalitat amb el president, Quim Torra, Colau va expressar la seva voluntat per acabar amb la "repressió" i defensar els drets del regidor Quim Forn davant de l'actual "situació d'excepcionalitat".

Anar al contingut