Barcelona

Matí complicat a les carreteres catalanes amb cues quilomètriques a l'AP-7

Coincidint amb el dia festiu, les carreteres catalanes s'estan ressentint de l'augment del volum de vehicles que hi circulen. La via que presenta més complicacions és l'AP-7, on se circula amb retencions en 35 quilòmetres des de Maçanet de la Selva en sentit Girona i 25 quilòmetres més a Martorell en sentit Tarragona.

Actualitzat
Concretament, hi ha 10 quilòmetres de retencions entre Hostalric i Sant Gregori en direcció a França, 10 quilòmetres més entre Mollet del Vallès i la Roca del Vallès també en sentit Girona, i 7 quilòmetres més de cues entre la Jonquera i la frontera francesa. A més, el Peatge de Martorell també és un punt complicat a hores d'ara, amb 10 quilòmetres de retencions en sentit nord.

Cues per anar a la platja

Així mateix, es manté el trànsit complicat a les carreteres de la costa. Concretament, la C-260 presenta tres quilòmetres de retenció a Vilatenim en sentit Figueres. A la C-31 hi ha retencions de sis quilòmetres a Platja d'Aro en sentit Palamós i la C-65 té dos quilòmetres de cues a l'altura de Santa Cristina en sentit Platja d'Aro. També hi ha tres quilòmetres d'aturades a la N-340 entre Comarruga i Tarragona.

Cues per anar a la muntanya

Els que volen gaudir dels Pirineus també tenen problemes per circular. Sobretot els que pretenen anar al coprincipat d'Andorra, ja que la N-145 està col·lapsada. Concretament hi ha 9 quilòmetres de retencions entre La Seu d'Urgell i la frontera, a més que les autoritats andorranes han confirmat que la mobilitat a l'interior del país també és molt complicada.
Anar al contingut