Madrid

Maten a trets un narcotraficant colombià a l'Hospital Doce de Octubre de Madrid

El narcotraficant colombià Leónidas Vargas ha estat assassinat a trets a l'Hospital Doce de Octubre de Madrid on estava ingressat per un mal d'estómac. Les primers informacions apunten que li han disparat quatre trets mentre estava al llit, tot i que de moment es desconeix l'autor de l'assassinat. Vargas, de 60 anys, va ser detingut l'estiu del 2006 en un hotel de Madrid i actualment estava en llibertat sota fiança. El govern dels Estats Units havia arribat a oferir per ell una recompensa de cinc milions de dòlars.

Actualitzat
Els fets han passat quan un o dos desconeguts han entrat a la seva habitació i li han disparat diversos trets. La víctima compartia habitació amb dos pacients més, un dels quals estava dormint en el moment dels fets. Un desconegut ha entrat a l'habitació, ha preguntat al pacient despert qui era Leónidas Vargas, aquest li ha senyalat l'home del llit del costat, i li ha disparat amb una arma amb silenciador.

La policia creu que es tracta d'un assassinat per revenja i investiga les gravacions de les càmeres de seguretat de l'hospital. La policia científica haurà de determinar la identitat real de la víctima.

Leónidas Vargas, "El Viejo", era un important narcotraficant colombià que la policia va detenir a Madrid l'any 2006 per la seva presumpta relació amb mitja tona de droga. En el moment de la detenció portava un passaport veneçolà fals. Vargas havia complert diverses penes de presó per delictes relacionats amb el narcotràfic i enriquiment il·lícit.
Anar al contingut