Cornellà de Llobregat

Maten a trets un home a la porta d'un bar de Cornellà en una possible revenja entre delinqüents

Un home de 34 anys ha mort tirotejat aquesta nit a Cornellà de Llobregat, presumptament en una revenja entre delinqüents. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, a quarts d'onze de la nit la víctima era davant d'un bar al número 62 de l'avinguda dels Ferrocarrils de la Generalitat. Un cotxe es va aturar i un ocupant va disparar cinc o sis trets, dos dels quals li van impactar a la cara i el pit. Un altre home que era al seu costat va patir ferides lleus. Els agressors van fugir del lloc dels fets mentre una ambulància medicalitzada traslladava la víctima a l'hospital de Bellvitge, on va morir una hora després.

Actualitzat

Els fets van passar al voltant de dos quarts d'onze de la nit al número 62 de l'avinguda Ferrocarrils Catalans de Cornellà, quan Roberto P.T. es trobava dins del bar Avinguda i els agressors van instar-lo a sortir-ne.

Una vegada al carrer, un d'aquests individus va disparar diversos trets, segons els Mossos, i almenys dos van impactar en el jove, un a la boca i un altre al pit, la qual cosa el va fer caure greument ferit a terra.

Els Mossos busquen ara el cotxe i els autors dels trets i continuen amb la investigació, per aclarir la mort de Roberto P.T., que, segons les primeres hipòtesis, podria deure's a una revenja, ja que la víctima acumulava fins a 46 antecedents, era toxicòman i es dedicava al tràfic de droga a petita escala

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut