L'entrada del bar del TecnoCampus de Mataró. (Foto: ACN)
L'entrada del bar del TecnoCampus de Mataró. (Foto: ACN)
Mataró

Mataró indemnitzarà amb més de mig milió d'euros el bar del TecnoCampus

RedaccióActualitzat
L'Ajuntament de Mataró haurà de pagar més de mig milió d'euros a l'empresa concessionària del bar del TecnoCampus (TCM), que plega perquè no li surten els números. El contracte que l'anterior govern tripartit va firmar amb aquesta empresa el 2011 contenia una clàusula en què es deia que, si marxava abans no s'acabés el període de concessió, l'Ajuntament havia de pagar la inversió que havia fet en la maquinària del local.

Eurest, que és l'empresa que serà indemnitzada, reclama 553.000 d'euros pendents d'amortitzar dels 639.000 invertits. L'actual govern de Mataró, de CiU, ja ha arribat a un acord per pagar el més de mig milió (quantitat a la qual s'ha d'afegir l'IVA i 25.000 euros en concepte d'indemnització perquè el servei es mantingui fins al 15 de juny) en 78 mensualitats.

L'actual gerent del TecnoCampus assegura que la clàusula contradiu les condicions que s'havien aprovat un any abans i que es van canviar sense cap informe jurídic que ho validés. El secretari municipal assegura, però, que aquesta irregularitat "formal" no invalida el contracte.

Des del PP apunten com a responsable de la "greu irregularitat" l'actual diputada del PSC al Parlament i expresidenta de la Fundació TCM, Alícia Romero, que és qui hauria negociat un contracte que es va firmar només dos dies abans de les eleccions municipals del 2011.

Romero s'ha defensat dient que el contracte és "legal" i que la clàusula és "habitual" en aquest tipus de contractes.
Anar al contingut