Vista general del camí que uneix Llavaneres i Mataró en paral·lel a les vies del tren. Imatge del 8 de gener de 2018. (horitzontal)
Vista general del camí que uneix Llavaneres i Mataró en paral·lel a les vies del tren. Imatge del 8 de gener de 2018. (horitzontal)

Mataró i Llavaneres condemnen la violació a una dona durant aquest Nadal

Actualitzat

ACN Mataró.-Els Ajuntaments de Mataró i Sant Andreu de Llavaneres han condemnat aquest dimarts la violació i agressió a una dona, que va tenir lloc el passat 28 de desembre a l'entorn de l'estació de tren de Llavaneres. L'alcalde de Mataró, David Bote, diu que s'està consensuant un text conjunt amb tots els partits polítics per condemnar els fets. Des de Llavaneres, al mateix temps, expressen també la seva solidaritat amb la víctima i tot el seu entorn. Mentrestant, el jutjat d'instrucció 2 de Mataró ha obert una investigació pels delictes d'agressió sexual, robatori amb violència i lesions.

Els fets, com va avançar aquest dilluns l'ACN, van passar a dos quarts de vuit del matí del dia 28, quan l'agressor va sorprendre una veïna de Mataró d'entre 40 i 50 anys que anava per un camí proper les vies del tren per anar a treballar a Sant Andreu de Llavaneres. Segons alguns dels testimonis que la van socórrer, la brutalitat de l'agressió va deixar la dona amb la cara desfigurada i va haver de ser traslladada a l'hospital.

Anar al contingut