Fórmula 1

Massa arriba al Brasil per continuar amb el procés de recuperació després de deixar l'hospital a Budapest

Felipe Massa ha abandonat aquest dilluns l'hospital AEK de Budapest, on ha estat ingressat des que fa nou dies va patir un greu accident a la sessió de qualificació del GP d'Hongria. El brasiler, que durant la setmana passada va evolucionar molt favorablement, ha viatjat immediatament després cap al seu país, on farà la resta de la seva recuperació. Massa estarà de baixa un temps encara per determinar, durant el qual l'alemany Michael Schumacher el substituirà al volant del seu Ferrari, començant pel pròxim GP d'Europa que es disputarà a València el 23 d'agost.

Actualitzat
No recorda res de l'accident

Massa ha parlat per primer cop després de l'accident i diu que no en recorda res: "He de reconèixer que no recordo res, només recordo que vaig parlar amb el Rob, el meu enginyer, i em va preguntar: Recordes el Rubens? Recordes la Q2? I jo vaig respondre: no, no recordo la meva Q2". El pilot brasiler s'ha mostrat molt content pel fet d'abandonar l'hospital i ha assegurat estar "en el bon camí per recuperar-me i tornar a pilotar ben aviat".

Vistiplau a Schumacher

En unes declaracions a la pàgina web de Ferrari, Massa ha considerat un encert que l'heptacampió Michael Schumacher el substitueixi al volant del F60. "Michael no necessita que jo li doni consells. Es ell qui me n'ha donat molts a mi durant la meva carrera quan corríem junts. Sap com guanyar, com pilotar i és meravellós. És la millor opció donar el cotxe a algú fantàstic i estic segur que tothom estarà content per tornar-lo a veure en un circuit. Tot i que espero tornar tan aviat com sigui possible", ha reiterat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut