Masella aquest divendres
Masella aquest divendres
Masella

Masella, la primera a inaugurar temporada d'esquí gràcies a les últimes nevades

La producció de neu artificial assegura que es podrà esquiar en sis pistes aquest cap de setmana

RedaccióActualitzat

Fa cinquanta anys, els primers esquiadors baixaven per les pistes de la nova estació de Masella, a la Cerdanya. S'havia construït al costat de l'estació degana d'Espanya, La Molina. Primer hi va haver molta competència entre les dues estacions, i des de fa uns anys comparteixen un forfait conjunt. També ha estat la primera estació del Pirineu on es pot esquiar de nit.

Aquest divendres al matí, els primers esquiadors han començat a gaudir de la neu a Masella. Un centenar de persones s'han aplegat a Coma Oriola per engegar la temporada:

 

 

Durant el cap de setmana s'espera que hi hagi cinc pistes més en servei i tres remuntadors. Maite Martí, directora comercial de Masella, ha explicat que aquest cap de setmana l'estació ja gaudirà de 5 quilòmetres de pista per esquiar i que esperen anar obrint la resta de l'estació de manera progressiva.

Els canons de neu artificial van a top drap. Ja fa sis dies que produeixen neu intensament gràcies a les baixes temperatures i a les nevades que han caigut. Molta activitat per tenir-ho tot a punt. El temps que ha fet aquests dies és el què els ha permès obrir les pistes abans del que tenien previst.

 

Alguns recorden, però, que la temporada 2008-2009 encara es va avançar més.

Maite Martí ha explicat que esperen que sigui una de les temporades més llargues dels últimss anys, ja que si les condicions meteorològiques acompanyen, l'estació estarà oberta més de 5 mesos.

Després de Masella, ara s'espera que el dissabte 18 de novembre s'hi afegeixi l'estació aranesa de Baqueira Beret, sempre que el temps acompanyi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut