Barcelona

Mascarell admet que se sent socialista i assegura que no renunciarà als seus principis polítics

El nou conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha explicat aquest dijous que encara no s'ha donat de baixa del PSC i ha demanat que no es polemitzi més sobre aquesta qüestió. Mascarell assegura que manté els seus pensaments progressistes i socialdemòcrates i que no els canviarà. També ha revelat que no havia rebut cap proposta formal del PSC per ser alcaldable per Barcelona. Ho ha dit en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio".

Actualitzat
  • ANÀLISI
  • Josep Cuní
    Per Josep Cuní
Ferran Mascarell encara se sent socialista. Així ho ha admès aquest dijous davant dels micròfons d'"El matí de Catalunya Ràdio". El flamant conseller de Cultura considera que s'està polemitzant sobre una "anècdota" i no s'està parlant del que és important, que "són els principis". En aquest sentit, Mascarell ha explicat que continua mantenint "els principis de la socialdemocràcia o els principis del catalanisme", també el pensament progressista, i que "ningú" li ha demanat que els canviï, "que deixi de pensar el que penso", ha declarat.

Tot i això, el conseller socialista del nou govern d'Artur Mas ha admès que ha demanat la renúncia de la militància del PSC, tot i que ha revelat que encara no ha tingut temps "de fer la carta que acompanyarà el famós carnet." Mascarell no ha especificat si ha pres aquesta decisió voluntàriament o induït pel partit.

Mascarell també ha negat que des del carrer Nicaragua li haguessin proposat formalment ser el candidat a l'alcaldia de Barcelona per a les properes eleccions municipals del mes de maig. Tampoc anar de número 2 de Jordi Hereu, a qui ha desitjat sort.
Anar al contingut