Mas, Pascal i Bonvehí es troben amb Puigdemont a Brussel·les

Mas, Pascal i Bonvehí es troben amb Puigdemont a Brussel·les

Mas, Pascal i Bonvehí es troben amb Puigdemont a Brussel·les

Redacció Actualitzat
TEMA:
Eleccions 21D

Reunió del president Carles Puigdemont amb la direcció del PDeCAT a Brussel·les. A la trobada hi assisteixen els coordinadors del partit, Marta Pascal i David Bonvehí, i també l'expresident Artur Mas.

És una reunió que s'està fent en un lloc secret per explorar tots els escenaris que estan oberts ara mateix. Sobre la taula, hi ha si el PDeCAT es presentarà a les eleccions el 21D, després que Esquerra ja ha descartat la llista unitària.

La reunió s'està fent envoltada de molt secretisme; no sabem on es fa i sembla que podria durar tot el dia, amb l'objectiu d'explorar tots els escenaris.


Puigdemont insisteix en la llista unitària, però, vist el plantejament d'Esquerra, si finalment el PDeCAT ha de presentar llista pròpia, podrien valorar la possibilitat que sigui el president qui l'encapçali.

En qualsevol cas, des del PDeCAT sempre han dit que serà el president qui tindrà l'última paraula i que ells la respectaran.

Marta Pascal ha piulat que ha vist el president ""amb força, serenor i determinació". Acaba amb una pregunta: "Algú més s'hi vol sumar?":


ARXIVAT A:
Eleccions 21D Independència Procés català Article 155

VÍDEOS RELACIONATS