Sant Joan Despí

Mas: "No em crec que havent-hi cinc morts el president de la Generalitat no en sabés res"

Poques hores després de la compareixença dels consellers Saura i Baltasar al Parlament per tornar a donar explicacions sobre l'incendi d'Horta de Sant Joan, el president de Convergència i Unió, n'ha parlat en una entrevista al programa "Àgora", de TV3. Mas ha insistit en la descoordinació que hi va haver durant l'incendi i ha acusat d'amagar informació no només els titulars d'Interior i Medi Ambient, sinó també tot el govern de la Generalitat.

Actualitzat
Preguntat sobre si creu que Joan Saura havia amagat informació expressament, Mas ha respost que "no només Joan Saura". "Jo crec que l'ha ocultada tot el govern", ha afegit. El president de la federació nacionalista ha assegurat no creure's que "havent-hi cinc morts en una fatalitat com aquesta, tan gran, el president de la Generalitat no en sabés res", i més tractant-se de Montilla, una persona, segons Mas que "passa per voler-ho controlar tot".

Per tot això, Mas ha demanat, més que no pas la dimissió dels consellers Saura i Baltasar, "que el mateix president de la Generalitat els faci cessar".


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut