Madrid

Mas nega cap responsabilitat en el "cas Millet" mentre era conseller en cap

Artur Mas ha negat haver tingut cap responsabilitat mentre era conseller en cap en el frau milionari a la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música. A més, el president de CiU s'ha mostrat disposat a donar les explicacions que calguin. El PSC li ha demanat que en parli després que s'ha conegut que un informe de la Sindicatura de Comptes ja va alertar l'any 2002 de presumptes irregularitats en la gestió de l'organisme. Això sí, Mas ha exigit als socialistes que "no només busquin les pessigolles als altres, sinó que assumeixin les seves pròpies responsabilitats en el cas que hi siguin". Ho ha dit en la recollida del premi al polític més transparent de l'estat, concedit pels periodistes.

Actualitzat
Artur Mas ha afirmat que, si cal, donarà explicacions "d'una cosa de fa tants i tants anys enrere", però ha demanat al PSC que s'apliqui la mateixa recepta i els ha recordat que ja fa 6 anys que són a la Generalitat i, per tant, "la responsabilitat del govern és seva".

Sobre l'informe del síndic major que informa sobre l'existència d'un estudi del 2002 que ja trobava irregularitats al Palau de la Música, Mas ha dit que li "agradaria molt" que també donessin explicacions "les administracions governades en aquest moment pels socialistes i el tripartit, que són les mateixes que hi havia en aquell moment governant" en institucions com la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de la capital catalana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut