Artur Mas durant la gravació d'un podcast

Mas estrena podcast per parlar de política amb convidats com Sergi Pàmies o Ana Pastor

L'expresident de la Generalitat ha presentat el projecte "A favor de la política" perquè diu que vol ajudar a recuperar-ne el prestigi

Actualitzat

El president Artur Mas ha decidit fer una sèrie de podcasts a les xarxes on conversa amb convidats i reflexiona sobre la política. L'ha titulat "A favor de la política".

L'exlíder de CDC i del PDeCAT explica que vol contribuir a "revertir el descrèdit de la política" i que el format del podcast li permet una comunicació "més reposada, més pensada, més constructiva, amb més valor i substància".

En el primer capítol, publicat aquest diumenge, Mas parla amb l'escriptor Sergi Pàmies sobre els discursos dels polítics. El següent serà d'aquí quinze dies amb l'activista social David Fernàndez, amb qui discutirà si encara té sentit parlar de la dreta i l'esquerra.

L'expresident de la Generalitat també parlarà amb la periodista Ana Pastor sobre la relació de periodistes i polítics i amb el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, sobre salut i aprenentatges de la gestió de la Covid.

El podcast es pot veure en format de vídeo a la web a favordelapolitica.cat o se'n pot escoltar l'àudio a Spotify.

ARXIVAT A:
TecnologiaArtur Mas
Anar al contingut