Sant Joan Despí

Mas defensa mantenir la privacitat de les donacions a la Trias Fargas per evitar "represàlies"

El president de Convergència, Artur Mas, ha defensat mantenir la privacitat de la procedència de les donacions a Convergència o a alguna fundació que hi està vinculada. Mas ha dit que està disposat a mostrar al Palau de la Música i als jutges els convenis firmats amb la Fundació Trias Fargas. En una entrevista a "Els matins de TV3", Mas ha precisat, però, que no els ensenyaran als mitjans de comunicació per por a possibles represàlies per raons ideològiques contra ells.

Actualitzat
Mas ha assegurat, en declaracions a "Els matins de TV3", que ensenyaran aquests documents al jutge, si els demana, però que no pensa donar-los a la premsa, perquè no hi hagi represàlies contra els particulars que fan donacions a la Trias Fargas.

El president de Convergència ha dit, arran del "cas Millet", que no està a favor de publicitar els noms dels particulars que col·laboren econòmicament amb el partit o amb alguna fundació vinculada a Convergència, perquè això podria comportar una "revenja" per part d'alguns.

"No és por a la transparència, és la revenja que això pot significar per part d'alguns. Aquells que ajuden Convergència però que no volen que es digui, si es manifesta públicament que ajuden Convergència o alguna fundació vinculada a Convergència després hi pot haver represàlies", ha dit Mas durant el transcurs de l'entrevista amb Josep Cuní.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut