Barcelona

Mas creu que Espanya només sortirà de la crisi si Catalunya lidera la remuntada

En un esmorzar-col·loqui organitzat per Tribuna Catalunya, el president de CiU, Artur Mas, ha dit que Espanya només sortirà de la crisi si Catalunya lidera la remuntada, tant en l'àmbit polític com en l'econòmic. Mas també ha parlat de la consulta a Arenys de Munt i ha comentat que Espanya no s'enfonsarà per una consulta independentista en aquest municipi.

Actualitzat
El líder de Convergència i Unió, Artur Mas, creu que no serà a Madrid on es cuinarà la recepta de la recuperació econòmica sinó a Catalunya. Al país -ha comentat Mas- li cal un rumb que ara no té i una influència en la política espanyola que també ha perdut.

Mas ha insistit que els socialistes catalans haurien de treballar per corregir les polítiques econòmiques del PSOE. Una tasca amb la qual, segons el president de la federació, poden entendre's amb CiU.

"Espanya no s'enfonsarà"


Pel que fa a la consulta d'Arenys de Munt, Artur Mas ha minimitzat la transcendència del referèndum sobre la independència de Catalunya convocat en aquest municipi del Maresme i ha assegurat que "no tenen sentit" les traves que hi posa el govern de José Luis Rodríguez Zapatero perquè amb la consulta "no s'enfonsarà Espanya".
Anar al contingut