Mas quan va rebre els organitzadors de la Via Lliure
Mas quan va rebre els organitzadors de la Via Lliure
Barcelona

Mas: "Al carrer s'influeix, però a les urnes es decideix"

El president de la Generalitat ha demanat al govern espanyol que posi les lleis al servei del diàleg i la democràcia

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut, cap a les vuit del vespre, els organitzadors de la Via Lliure, els presidents d'Òmnium i de l'ANC, al Palau de la Generalitat.

Mas no ha assistit a la manifestació de la Meridiana perquè volia preservar el seu paper institucional. Tot i que de bon principi s'ho va pensar, finalment va tenir en compte que aquest any la Diada queia en el primer dia de campanya i que ell és candidat, i va decidir donar prioritat al seu paper institucional.

Després de l'entrevista amb Jordi Sànchez, president de l'ANC, i Quim Torra, president d'Òmnium Cultural, el president de la Generalitat ha fet un discurs que ha volgut basar en tres conceptes: orgull, confiança i il·lusió, per la capacitat de mobilització demostrada avui. Per la demostració d'un poble en marxa, d'un país que es mou, on molta gent té la il·lusió de construir una cosa nova, ha dit.

Mas també ha volgut agrair el clima de civisme i de bon comportament. I per acabar, parlant com a president, ha volgut recordar que "al carrer s'influeix, però a les urnes es decideix. I ara tenim la possibilitat no només d'influir, sinó de decidir el proper 27 de setembre".

I ha enviat un missatge al govern espanyol: "Deixeu aquesta miopia, deixeu aquest orgull imperial, deixeu d'amenaçar amb les lleis com si fóssim gairebé delinqüents". "Posin les lleis al servei del diàleg, posin les lleis al servei de la democràcia", ha conclòs.

 

 

 

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut