Artur Mas, durant un acte social de CiU a Sabadell
Artur Mas, durant un acte social de CiU a Sabadell (Foto: ACN)
Manresa

Mas acusa el PP de mentir amb la campanya de la por assegurant que no es podran pagar les pensions

Actualitzat
El candidat de Convergència i Unió, Artur Mas, ha defensat a Manresa el dret a decidir i l'estat propi per a Catalunya per assolir millors quotes de benestar per a tots els ciutadans, més enllà, ha afegit, dels sentiments patriòtics: "Hi ha gent que en canvi està venint a aquestes tesis del dret a decidir i fins i tot de l'estat propi, no tant per aquesta vivència patriòtica catalana sinó perquè el que veuen és que aquest és el nostre camí, la nostra alternativa per viure millor".

Mas argumenta que, "així com en el tema patriòtic hi ha una part de la població que s'hi identifica i una altra que no tant, en l'objectiu de viure millor ens hi identifiquem tots". Ha reblat: "Aquí hi cabem tots".

El líder de Convergència ha acusat el govern espanyol i el PP de posar en marxa campanyes de la por per desestabilitzar aquest procés i ha donat aquest exemple: "Un dels temes que se'ls ha acudit per fer por és venir a dir ‘Vigileu els catalans i les catalanes perquè segons què feu us quedeu sense les pensions'. Mama por!".

Mas diu que el que pretenen amb aquest discurs és "amenaçar" però ha respost que "això no només és mentida, que ho és, sinó que a més a més és immoral".

En una línia similar, el secretari general de Convergència i Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat aquest dissabte en un míting a Salt, al Gironès, que si algú dóna mala imatge a l'exterior, no és Catalunya. Diu Duran: "La mala imatge no la donem nosaltres, la mala imatge fa mesos i uns quants anys que la donen els governs del PSOE i del Partit Popular ,que han estat incapaços de fer les reformes estructurals que necessita la nostra economia.

Duran i Lleida respon a aquestes crítiques: "No em diguin que a Convergència i Unió només ens preocupa l'agenda nacional".

El president de la Generalitat i candidat a la reelecció, Artur Mas, de Convergència i Unió, tancarà la jornada amb un míting a Sabadell.
Anar al contingut