Marvel tindrà per primera vegada un personatge sord, la superheroïna Makkari
Lauren Ridloff, durant la première de la pel·lícula "Eternals" a Los Angeles (Mario Anzuoni / Reuters)

Marvel tindrà per primera vegada un personatge sord, la superheroïna Makkari

L'actriu Lauren Ridloff interpretarà la superheroïna en el film "Eternals", que s'estrenarà el pròxim 5 de novembre

Actualitzat

La factoria Marvel ja té nova pel·lícula: es titula "Eternals" i és l'adaptació del còmic original creat per Jack Kirby l'any 1976.

Està dirigida per una de les directores del moment, Chloe Zhao, la guanyadora de l'Oscar a la millor direcció i millor pel·lícula per "Nomadland".

Al film hi surten alguns dels actors més cotitzats de Hollywood, com Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek o Kit Harington, entre d'altres.

Però ha estat una actriu molt menys coneguda, Lauren Ridloff, qui ha robat bona part del protagonisme d'aquestes superestrelles. I és que Ridloff encarna Makkari, la primera superheroïna en la història de les pel·lícules Marvel que és sorda.

Ridloff, que s'expressa a través del llenguatge dels signes, ha estat l'actriu escollida per interpretar un personatge que des des la direcció de Marvel han volgut readaptar, per fer les seves pel·lícules més inclusives.

I és que en el còmic original, el personatge de Makkari és ben diferent: no és sord, i és un home blanc.

 

Ridloff ha celebrat la decisió de Marvel d'adaptar el personatge de Makkari: "Estic molt feliç que un personatge sord pugui aportar a la història de Marvel."

"El més important de tenir un superheroi sord és revelar que hi ha molt més en cada individu, més enllà de les seves habilitats, fortaleses o debilitats."

A la première de la pel·lícula, que s'estrenarà el proper 5 de novembre, Ridloff ha explicat que el seu no serà l'únic personatge sord de Marvel, i que ben aviat es coneixerà l'altre.

 

ARXIVAT A:
CinemaCòmic
Anar al contingut