Barça

Martino: "La meva incidència sobre l'equip continua sent mínima"

L'entrenador del F. C. Barcelona, Gerardo Martino, ha admès després de la victòria davant el Reial Madrid que el seu equip ha anat "de més a menys" i que, en la segona meitat, el rival ha portat la iniciativa del partit, un fet que ha incomodat els seus jugadors. El tècnic argentí també s'ha mostrat autocrític amb el seu treball i ha assegurat que encara poden jugar millor.

Actualitzat

L'entrenador del F. C. Barcelona, Gerardo Martino, ha admès després de la victòria davant el Reial Madrid que el seu equip ha anat "de més a menys" i que, en la segona meitat, el rival ha portat la iniciativa del partit, un fet que ha incomodat els seus jugadors. "En el primer temps hem estat reconeixibles. I quan en el segon temps he vist dubtes pel que fa al resultat, hem fet els canvis per controlar el partit", ha assenyalat en la roda de premsa posterior al partit disputat al Camp Nou.

El tècnic argentí no ha volgut valorar l'actuació del col·legiat Undiano Mallenco --criticat per Carlo Ancelotti-- i s'ha mostrat autocrític amb el seu treball tot i el bon inici de temporada tant a la Lliga com a la Champions. "La meva incidència sobre l'equip continua sent mínima. Encara els he de conèixer més. He de fer una anàlisi dels rivals més adequada. És bo matemàticament, ha estat bo futbolísticament en la majoria de partits, però encara es pot millorar molt", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut