Barça

Martino convoca 23 futbolistes per al partit d'anada dels vuitens de final de la Champions al camp del Manchester City

Gerardo Martino ha convocat 23 futbolistes per al partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Manchester City. El tècnic argentí, que aquest diumenge ha dirigit una sessió en la qual han participat tots els jugadors disponibles i també Sandro, del Barça B, ha deixat fora de la llista de convocats Isaac Cuenca. El suec Jonas Eriksson serà l'àrbitre del partit que es disputarà dimarts a l'Etihad Stadium.

Actualitzat

Gerardo Martino ha convocat 23 futbolistes per al partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Manchester City. Després del contundent triomf contra el Rayo Vallecano a la Lliga, el tècnic argentí, que aquest diumenge ha dirigit una sessió en la qual han participat tots els jugadors disponibles i també Sandro, del Barça B, ha deixat fora de la llista de convocats Isaac Cuenca.

El Barça sortirà aquest dilluns, a les 9:30 hores, cap a Manchester i a la tarda, a les 19.15 hores, Gerard Piqué i Martino oferiran la corresponent roda de premsa. Posteriorment, a les 20 hores, l'equip s'entrenarà a l'Etihad Stadium per preparar el partit de dimarts contra el City.

El suec Jonas Eriksson serà l'àrbitre del partit que es disputarà dimarts entre el City i el Barça. Precisament el col·legiat suec no ha dirigit cap dels dos equips en aquesta edició de la Champions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut