Marta Rovira arriba al Suprem
Marta Rovira arriba al Suprem
Madrid

Marta Rovira té 10 dies per pagar els 60.000 euros de fiança al Suprem

El jutge Llarena argumenta que és improbable el risc de fugida de Rovira, a l'hora de dictar la llibertat sota fiança

Actualitzat

La vicepresidenta d'ERC i diputada al Parlament de Catalunya, Marta Rovira, té 10 dies per dipositar el 60.000 € de fiança que el Suprem li va imposar per evitar la presó provisional. 

El jutge Llarena es basa en l'informe de la Guàrdia Civil per decretar les mesures cautelars a Marta Rovira i en el fet que la seva situació personal fa improbable el risc de fugida.

 

 

 

Marta Rovira va declarar aquest dilluns davant el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena com a investigada en la causa per rebel·lió. El jutge va dictar la llibertat de Rovira sota la fiança de 60.000 € i l'obligació de presentar-se al jutjat cada 15 dies.

 

Junqueras demana centralitzar les causes al TSJC 

Oriol Junqueras ha tornat a reclamar al jutge Llarena, del Tribunal Suprem, que les causes contra l'independentisme s'haurien de centralitzar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

En el recurs, presentat per l'advocat de Junqueras i al qual ha tingut accés TV3, es qualifica de trencaclosques la utilització de 6 procediments judicials: que passen pel Jutjat d'Instrucció numero 13 de Barcelona, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la fiscalia, la Guàrdia Civil, l'Audiència Nacional i el Tribunal Suprem.  

Aquest trencaclosques judicial, assenyala l'escrit de l'advocat,"persegueix un objectiu únic: criminalitzar l'independentisme català" i vulnerar els drets dels encausats.
 

 

 

ARXIVAT A:
Procés catalàReferèndum 1-OJudicial
Anar al contingut