Marta Pascal, aquest dimecres, a "El matí de Catalunya Ràdio"
Marta Pascal, aquest dimecres, a "El matí de Catalunya Ràdio"
Barcelona

Marta Pascal: "Amb un estat brutal i violent, la independència exprés no existeix"

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", la coordinadora general del PDeCAT replica a la republicana Marta Rovira que, abans de parlar de governs de concentració, primer cal que les urnes s'omplin de vots sobiranistes

RedaccióActualitzat

Marta Pascal refreda el govern de concentració tal com proposa ERC i avisa que la independència exprés no existeix. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", la coordinadora general del PDeCAT replica a la republicana Marta Rovira que, abans de parlar de governs de concentració, cal omplir les urnes de vots sobiranistes:

 

"Està molt bé parlar del govern de després però el que dic és que si no hi ha majoria independentista, de quin govern estarem parlant? Llavors, fem el favor de posar els tempos quan toquen, perquè, si no, ens passa això que ens ha passat en aquest procés, que de vegades hem estat molt esclaus de l''ai, què diran, perquè vam dir que fèiem...'. I al final hem fet tot el que volíem fer, no?"

 

Pascal admet també que la independència anirà per llarg:

 

"Malauradament, amb un estat brutal i violent, la independència exprés no existeix. Ja costa que existeixi, tot i que hi ha casos al món en què ha estat possible en un context democràtic. Una de les coses que ens ha preocupat és anar fent la prova del cotó a l'independentisme en funció del coratge i del temps que trigava. I crec que la nova pantalla requereix gestionar bé els temps, ser conscients que de coratjosos n'hem estat molt, i la prova és que hi ha gent a la presó, però hi hem d'afegir dos elements: l'efectivitat, ser més, i també fer-ho bé."

 

Pascal ha estat molt crítica amb la CUP, assegurant que ha tensionat molt la relació entre els partits.

La dirigent del PDeCAT entén que tots els consellers del partit estan a disposició del president Puigdemont per anar a les llistes. La formació tancarà avui la seva llista electoral, en què no hi serà Marta Pascal.

ARXIVAT A:
Article 155Eleccions 21DGovern empresonat
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut