Marta Domínguez, acusada de dopatge, perd les medalles aconseguides des del 2009
Atletisme

Marta Domínguez acusa Miguel Cardenal de "moure-ho tot" per treure-la de les llistes del PP

L'atleta Marta Domínguez, acusada de dopatge, ha assenyalat el secretari d'estat per a l'Esport de "dirigir-ho tot" per treure-la de les llistes del PP. A més, ha explicat que esgotarà totes les vies legals per demostrar la seva innocència

Actualitzat

L'atleta de Palència Marta Domínguez, sancionada pel Tribunal d'Arbitratge Esportiu per vulnerar la normativa antidopatge, assegura que és innocent, que no s'ha dopat i que esgotarà totes "les vies legals" per demostrar la seva innocència. L'atleta ha concedit l'entrevista en exclusiva al canal local La 8 Palencia. 

Domínguez, però, ha estat molt punyent cap al qui fins ara era el seu partit polític, el PP, del qual va ser apartada quan va esclatar tot el tema del dopatge. Domínguez acusa el secretari d'estat per a l'Esport, Miguel Cardenal, de "moure-ho tot per treure'm de les llistes i posar-se medalles". Estava "tot dirigit". 

"Per què ha trigat cinc mesos i mig a treure una resolució? Perquè estava tot dirigit per treure'm de les llistes? Doncs sí", assegura Domínguez que incideix en l'existència de corrupció a la Federació Internacional d'Atletisme. "Si a la FIFA hi ha molta corrupció, a la IAAF també n'hi ha", incideix. 

Respecte a les sancions per dopatge, Domínguez es queixa que no se l'ha escoltat i explica que les alteracions del seu passaport biològic són a causa de l'hipotiroïdisme. L'atleta ha carregat també contra els seus companys esportistes. Els ha criticat dient que "són uns envejosos i no els fan entrevistes perquè no guanyen res...".

Anar al contingut