Espanyol

Márquez demana recanvis immediats en cas que marxi algun dels seus jugadors

A tres dies de l'inici de la Lliga, l'Espanyol es pot quedar sense tres dels seus homes més importants: Pablo Zabaleta, Albert Riera i, fins i tot, Luis García. Una circumstància que lògicament preocupa Tintín Márquez. L'entrenador blanc-i-blau accepta que el mercat de fitxatges s'hagi despertat tard, però fa una petició: "Si marxen tres jugadors, han de venir tres més de la mateixa qualitat i el mateix perfil. No se'm passa pel cap que no pugui haver-hi recanvis." En un to més cordial, Márquez ha dit que si algú marxa, plorarà "una mica".

Actualitzat

Nicolás Pareja, defensa de l'Anderlecht, i Luis Bolaños, migcampista del Liga de Quito, sonen com a reforços de l'Espanyol en cas que s'hagi de fitxar a corre-cuita. Dues opcions que convencen Márquez, però que només arribarien si fos estrictament necessari. En aquest sentit, el tècnic vol parlar abans amb Pablo Zabaleta i assegura que compta amb Albert Riera fins que el seu fitxatge pel Liverpool sigui oficial.

El cas és que tans rumors d'altes i, sobretot, de baixes, poden descentrar l'equip de cara al debut a la Lliga contra el Valladolid. Un rival que, segons Márquez, "és molt complicat perquè compta amb un entrenador que treballa moltíssim i està ben preparat a nivell físic. A més, a la pretemporada ha aconseguit dos resultats sorprenents", en al·lusió a les golejades dels castellans contra el Vila-real (1-5) i l'Athletic Club (5-2).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut