Actualitat blaugrana

Márquez creu que els jugadors no estan gaire bé físicament per culpa de la gira americana

Els jugadors del Barça es queixen de la condició física, però no en culpen ningú, sinó la gira americana. Márquez considera que els està passant factura i que trigaran encara una mica a estar a punt de tot. És un dels pocs jugadors que queden a Barcelona després de la desbandada provocada pels partits internacionals.

Actualitzat
Posats a buscar raons per explicar per què el Barça no acaba de rutllar físicament Rafa Márquez n'ha trobat una, clara i contundent, compartida per la majoria de la plantilla: la gira americana de l'estiu, on el Barça va recórrer 26.000 quilòmetres i va jugar quatre partits en quatre ciutats diferents en només tretze dies, i que ara mateix pot estar passant factura.

D'altra banda, Frank Rijkaard ha aprofitat l'aturada de la Lliga per posar a punt els pocs jugadors que li queden a Barcelona. Avui gairebé bé han fet dues hores de treball físic. L'objectiu és arribar al màxim contra el Sevilla, el Chelsea i el Reial Madrid, tres rivals durs que els blaugranes es trobaran en només set dies.
Anar al contingut