Barcelona

Mark Zuckerberg fa esport per Barcelona

El fundador de Facebook, que és a la ciutat per participar en el MWC, va acabar d'aprofitar el diumenge fent una aparició sorpresa a la presentació de novetats de Samsung

RedaccióActualitzat

El creador de la xarxa social més utilitzada del món, Facebook, que és a Barcelona per participar en el Congrés Mundial de Mòbils, va aprofitar aquest diumenge per travessar Barcelona corrent per fer exercici. Mark Zuckerberg va córrer des de la Sagrada Família fins al castell de Montjuïc, i ha volgut lluir-ho i ha penjat les fotos que ho proven a la seva pàgina de Facebook.

Good morning, Barcelona! We kicked off our visit with a run around the city, from La Sagrada Familia up to Castillo de...

Posted by Mark Zuckerberg on diumenge, 21 / febrer / 2016

La publicació de Zuckerberg ja ha aconseguit prop de 400.000 m'agrada i s'ha compartit més de 6.000 vegades.

A més de córrer per la ciutat, en la estada a Barcelona, Zuckerberg també ha promocionat la cultura i la gastronomia barcelonina. L'estrella d'aquesta edició del congrés mundial de mòbils va sopar la nit de dissabte al restaurant Caelis, d'una estrella Michelin. Zuckerberg i la seva dona, Pricilla Chan, van menjar foie, caviar, ostres i gambes de Palamós.

A la tarda, Zuckerberg va fer una aparició sorpresa a la presentació de les novetats del gegant coreà Samsung, novetats que aposten per la realitat virtual, i també va parlar-ne en un comentari a la xarxa.

I just joined Samsung to launch their new Galaxy smartphones and talk about the future of virtual reality.I told the...

Posted by Mark Zuckerberg on diumenge, 21 / febrer / 2016

La conferència que Zuckerberg ha fet aquest dilluns a la tarda és un dels actes estrella del Congrés de Telefonia Mòbil d'aquest any.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut