Mark Knopfler anuncia que deixa els escenaris al concert de Barcelona

El cantant i guitarrista escocès, a prop de fer 70 anys, comença a Barcelona la que podria ser la seva darrera gira mundial

RedaccióActualitzat

Mark Knopfler, a prop de fer 70 anys, anuncia que deixa els escenaris. Ho ha dit justament al Palau Sant Jordi, de Barcelona, durant el primer concert de la gira mundial que acaba de començar.

Més de 10.000 persones han omplert aquest dijous el Palau Sant Jordi de Barcelona per veure el cantant i guitarrista escocès, que va alternar temes de la seva carrera en solitari amb alguns èxits de la seva antiga banda, Dire Straits.

Mark Knopfler va anunciar que aquesta seria l'última actuació que fa a la ciutat i va sorprendre amb aquestes paraules de comiat:

"Això també és un 'adéu, Barcelona' per a mi. Estic molt trist. Així que... 'Hola, Barcelona, estimada Barcelona!'"

 

Un recital en què Knopfler ha presentat el seu novè àlbum d'estudi en solitari, "Down the road wherever", acompanyat d'una banda de deu músics. Amb ells, i durant gairebé dues hores i mitja, ha repassat una bona part de la seva carrera en solitari, però també èxits dels Dire Straits, com "Money for nothing", "Romeo and Juliet" o "Telegraph road", enmig de sorolloses ovacions.

La gira continuarà a la plaça de Toros de València; el dia 28 d'abril actuarà al WiZink Center de Madrid; el 29, a la plaça de Toros de Còrdova; el 3 de maig, al Coliseum de la Corunya, i el dia 5 de maig, al Navarra Arena a Pamplona.

Knopfler tancarà la gira per Europa des de Verona al juliol abans de fer el salt als Estats Units.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut